Author Topic: What size of injectors?  (Read 1754 times)

Offline SnoopyV11

  • Trial
  • Posts: 5
    • Email
What size of injectors?
« on: April 13, 2013, 09:52:15 AM »
I'm planning on getting a gt35r for my h23a4 I was wondering what size of injectors I should use our if u can use the stock.

Offline CerealWars

  • Forum VIP
  • *****
  • Posts: 3132
  • Gender: Male
Re: What size of injectors?
« Reply #1 on: April 13, 2013, 10:38:21 AM »
Hahaha...don't use the stock ones. Get some 1000cc and never have to worry about maxing them out.
The Bible was written by the same people who thought the Earth was flat.

Offline SnoopyV11

  • Trial
  • Posts: 5
    • Email
Re: What size of injectors?
« Reply #2 on: April 16, 2013, 06:11:46 PM »
Thanks I appreciate the help

Offline ezspoolin

  • Forum Member
  • **
  • Posts: 95
  • Gender: Male
  • 95 ex dd awesomeness
Re: What size of injectors?
« Reply #3 on: May 03, 2013, 08:49:03 AM »
Jerom at element sells some pretty bad ass ones for reasonably cheap.

And they even idle super good! I think they are 1200's or maybe just 1000 cc's.
reliability?  good gas mileage? Sold

Offline Ninja

  • 19-second Drag Hero
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 13566
  • Gender: Male
  • The Great CRX HOAX!
Re: What size of injectors?
« Reply #4 on: May 03, 2013, 09:52:34 AM »
Hahaha...don't use the stock ones. Get some 1000cc and never have to worry about maxing them out.

this, enough to make some big power, and enough to still have a reserve if needed

"If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? and if you wrong us, shall we not revenge."

-William Shakespeare

-Jerry

DO YOU NEED A UTAH HONDAS STICKER OR SHIRT? -------->Click Me!
CLICK TO BUY TURBO STUFF!
CLICK TO BUY MY RADIO

Offline runsnines

  • CG Racing
  • Vendor
  • *****
  • Posts: 1148
    • Email
Re: What size of injectors?
« Reply #5 on: May 05, 2013, 09:19:26 PM »
I have 5 sets of 1000's in stock.. All setup for D-B and H series with adapters and clips.. No resistor box needed..